Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijega

Begrijp de huizenprijzen in Nijega met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijega

Nijega is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 55.885 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijega. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 483.022 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 483.022
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nijega

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijega is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijega moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nijega.

Woningen recent verkocht in Nijega

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijega. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijega.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijega. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijega. Een eengezinswoning in Nijega komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijega

In Nijega wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijega

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijega (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijega

Starterswoningen in Nijega zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijega zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijega zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijega? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijega

Wil je een huis kopen in Nijega? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijega . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijega alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijega.

Bekijk alle koopwoningen in Nijega. Zoek je huurwoning in Nijega? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijega

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijega is 2.759 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.724 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijega

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijega vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijega

Nijega bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.