De Huizenmarkt in Nieuw-Dordrecht (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuw-Dordrecht

Woningmarkt Nieuw-Dordrecht

Nieuw-Dordrecht is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Dordrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 362.206 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 362.206
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Dordrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Dordrecht is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Dordrecht kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Dordrecht

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Dordrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Dordrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Dordrecht. Een eengezinswoning in Nieuw-Dordrecht komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Dordrecht

In Nieuw-Dordrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Dordrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Dordrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Dordrecht
Binnenring: Nederland

Nieuw-Dordrecht waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuw-Dordrecht

Wil je een huis kopen in Nieuw-Dordrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Dordrecht . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Dordrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Dordrecht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuw-Dordrecht. Zoek je huurwoning in Nieuw-Dordrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuw-Dordrecht

Starterswoningen in Nieuw-Dordrecht zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Dordrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Dordrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Dordrecht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Dordrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Dordrecht is 2.648 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.775 euro).

Leeftijden Nieuw-Dordrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Dordrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuw-Dordrecht

Nieuw-Dordrecht bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.