Huizenprijzen en de huizenmarkt in Muiden

Begrijp de huizenprijzen in Muiden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Muiden

Muiden is een plaats in de gemeente Gooise Meren. Deze plaats telt volgens het CBS 39.695 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 885.213 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 885.213
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Muiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Muiden is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Muiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Muiden.

Woningen recent verkocht in Muiden

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Muiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Muiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Muiden. Een eengezinswoning in Muiden komt het meest (64%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Muiden

In Muiden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Muiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Muiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Muiden

Starterswoningen in Muiden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Muiden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Muiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Muiden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Muiden

Wil je een huis kopen in Muiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Muiden . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Muiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Muiden.

Bekijk alle koopwoningen in Muiden. Zoek je huurwoning in Muiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Muiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Muiden is 5.946 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.966 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Muiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Muiden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Muiden

Muiden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.