De Huizenmarkt in Molenschot (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Molenschot

Woningmarkt Molenschot

Molenschot is een plaats in de gemeente Gilze en Rijen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.305 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenschot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 607.029 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 607.029
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Molenschot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenschot is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenschot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Molenschot

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenschot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenschot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenschot. Een eengezinswoning in Molenschot komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenschot

In Molenschot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenschot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenschot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molenschot
Binnenring: Nederland

Molenschot waar ligt dat?

Woningen te koop Molenschot

Wil je een huis kopen in Molenschot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenschot . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenschot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenschot.

Bekijk hier alle koopwoningen in Molenschot. Zoek je huurwoning in Molenschot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Molenschot

Starterswoningen in Molenschot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Molenschot zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenschot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molenschot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molenschot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenschot is 3.346 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.732 euro).

Leeftijden Molenschot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenschot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Molenschot

Molenschot bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.