Alle woningmarktinfo Gemeente Gilze en Rijen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gilze en Rijen

Een eerste blik op Gilze en Rijen

Gilze en Rijen is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.305 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gilze en Rijen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 411.763
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gilze en Rijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gilze en Rijen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gilze en Rijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gilze en Rijen.

Woningen recent verkocht in Gilze en Rijen

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gilze en Rijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gilze en Rijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gilze en Rijen. Een eengezinswoning in Gilze en Rijen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gilze en Rijen

In Gilze en Rijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gilze en Rijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gilze en Rijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gilze en Rijen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Gilze en Rijen

Wil je een huis kopen in Gilze en Rijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gilze en Rijen . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gilze en Rijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gilze en Rijen.

Zoek je huurwoning in Gilze en Rijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Gilze en Rijen.

Huizenprijzen in Gilze en Rijen

Starterswoningen in Gilze en Rijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gilze en Rijen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gilze en Rijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gilze en Rijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gilze en Rijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gilze en Rijen is 2.771 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.517 euro).

Leeftijden Gilze en Rijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gilze en Rijen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Gilze en Rijen

De gemeente Gilze en Rijen telt 4 plaatsen.

Gilze Hulten Molenschot Rijen

Alle wijken van Gilze en Rijen

Gilze en Rijen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen