logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Meerssen

Begrijp de huizenprijzen in Meerssen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meerssen

Meerssen is een plaats in de gemeente Meerssen. Deze plaats telt volgens het CBS 18.600 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerssen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.836 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 461.836
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Meerssen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerssen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerssen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerssen.

Woningen recent verkocht in Meerssen

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerssen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerssen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerssen. Een eengezinswoning in Meerssen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerssen

In Meerssen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerssen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerssen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Meerssen

Starterswoningen in Meerssen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerssen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerssen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meerssen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meerssen

Wil je een huis kopen in Meerssen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerssen . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerssen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerssen.

Bekijk alle koopwoningen in Meerssen. Zoek je huurwoning in Meerssen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meerssen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerssen is 2.697 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.582 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meerssen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerssen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Meerssen

Meerssen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.