De Huizenmarkt in Meerssen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meerssen

Woningmarkt Meerssen

Meerssen is een plaats in de gemeente Meerssen. Deze plaats telt volgens het CBS 19.030 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerssen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.610 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 445.610
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Meerssen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerssen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerssen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meerssen.

Woningen recent verkocht in Meerssen

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerssen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerssen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerssen. Een eengezinswoning in Meerssen komt het meest (56%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerssen

In Meerssen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerssen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerssen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meerssen
Binnenring: Nederland

Meerssen waar ligt dat?

Woningen te koop Meerssen

Wil je een huis kopen in Meerssen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerssen . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerssen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerssen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meerssen. Zoek je huurwoning in Meerssen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meerssen

Starterswoningen in Meerssen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerssen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerssen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meerssen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meerssen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerssen is 2.582 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.573 euro).

Leeftijden Meerssen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerssen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Meerssen

Meerssen bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.