Maartensdijk in de gemeente De Bilt

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Maartensdijk

Een eerste blik op Maartensdijk

Maartensdijk is een plaats in de gemeente De Bilt. Deze plaats telt volgens het CBS 42.830 inwoners. Momenteel staan er 40 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Maartensdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 689.815 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 40
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 689.815
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Maartensdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maartensdijk is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maartensdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Maartensdijk

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maartensdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maartensdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maartensdijk. Een eengezinswoning in Maartensdijk komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maartensdijk

In Maartensdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Maartensdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Maartensdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Maartensdijk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Maartensdijk

Wil je een huis kopen in Maartensdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maartensdijk . Er staan momenteel 40 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maartensdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maartensdijk.

Zoek je huurwoning in Maartensdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Maartensdijk.

Huizenprijzen in Maartensdijk

Starterswoningen in Maartensdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maartensdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maartensdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Maartensdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Maartensdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maartensdijk is 3.736 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.561 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Maartensdijk is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Maartensdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maartensdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Maartensdijk

Maartensdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen