Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maartensdijk

Begrijp de huizenprijzen in Maartensdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maartensdijk

Maartensdijk is een plaats in de gemeente De Bilt. Deze plaats telt volgens het CBS 42.830 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maartensdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 715.790 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 715.790
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Maartensdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maartensdijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maartensdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maartensdijk.

Woningen recent verkocht in Maartensdijk

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maartensdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maartensdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maartensdijk. Een eengezinswoning in Maartensdijk komt het meest (63%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maartensdijk

In Maartensdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maartensdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maartensdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maartensdijk

Starterswoningen in Maartensdijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maartensdijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maartensdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maartensdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maartensdijk

Wil je een huis kopen in Maartensdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maartensdijk . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maartensdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maartensdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Maartensdijk. Zoek je huurwoning in Maartensdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maartensdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maartensdijk is 3.991 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.300 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maartensdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maartensdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maartensdijk

Maartensdijk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.