De Huizenmarkt in Luttenberg (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Luttenberg

Woningmarkt Luttenberg

Luttenberg is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luttenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 730.681 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 730.681
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Luttenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luttenberg is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luttenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Luttenberg.

Woningen recent verkocht in Luttenberg

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luttenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luttenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luttenberg. Een eengezinswoning in Luttenberg komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luttenberg

In Luttenberg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luttenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luttenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Luttenberg
Binnenring: Nederland

Luttenberg waar ligt dat?

Woningen te koop Luttenberg

Wil je een huis kopen in Luttenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luttenberg . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luttenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luttenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Luttenberg. Zoek je huurwoning in Luttenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Luttenberg

Starterswoningen in Luttenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Luttenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luttenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Luttenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Luttenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luttenberg is 3.329 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.059 euro).

Leeftijden Luttenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luttenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Luttenberg

Luttenberg bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.