logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Luttenberg

Begrijp de huizenprijzen in Luttenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Luttenberg

Luttenberg is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 38.500 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luttenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 709.696 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 709.696
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Luttenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luttenberg is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luttenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Luttenberg.

Woningen recent verkocht in Luttenberg

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luttenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luttenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luttenberg. Een eengezinswoning in Luttenberg komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luttenberg

In Luttenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luttenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luttenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Luttenberg

Starterswoningen in Luttenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Luttenberg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luttenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Luttenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Luttenberg

Wil je een huis kopen in Luttenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luttenberg . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luttenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luttenberg.

Bekijk alle koopwoningen in Luttenberg. Zoek je huurwoning in Luttenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Luttenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luttenberg is 3.409 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.271 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Luttenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luttenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Luttenberg

Luttenberg bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.