logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lierderholthuis in Laag Zuthem

Begrijp de huizenprijzen in Lierderholthuis Raalte met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lierderholthuis Raalte

Lierderholthuis is een wijk in de plaats Laag Zuthem binnen de gemeente Raalte. Deze wijk telt volgens het CBS 710 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierderholthuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 335.131 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 335.131
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Lierderholthuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lierderholthuis is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lierderholthuis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lierderholthuis

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lierderholthuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lierderholthuis.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Lierderholthuis. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Lierderholthuis

In Lierderholthuis wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lierderholthuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lierderholthuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lierderholthuis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lierderholthuis vergeleken met de Raalte en Nederland.

Woningen te koop Lierderholthuis Raalte

Wil je een huis kopen in Lierderholthuis Raalte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lierderholthuis Raalte . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lierderholthuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lierderholthuis.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lierderholthuis Raalte.

Bekijk alle koopwoningen in Lierderholthuis Raalte. Zoek je huurwoning in Lierderholthuis Raalte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lierderholthuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lierderholthuis is 2.767 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.812 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lierderholthuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lierderholthuis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lierderholthuis

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lierderholthuis? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lierderholthuis

Lierderholthuis-Kern Verspreide huizen Lierderholthuis Verspreide huizen Molenweg en omgeving