Huizenprijzen en de huizenmarkt in Loosdrecht

Begrijp de huizenprijzen in Loosdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loosdrecht

Loosdrecht is een plaats in de gemeente Wijdemeren. Deze plaats telt volgens het CBS 25.480 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loosdrecht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.182.394 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 1.182.394
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Loosdrecht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loosdrecht is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loosdrecht kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Loosdrecht

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loosdrecht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loosdrecht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loosdrecht. Een eengezinswoning in Loosdrecht komt het meest (65%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loosdrecht

In Loosdrecht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loosdrecht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loosdrecht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loosdrecht

Starterswoningen in Loosdrecht zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loosdrecht zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loosdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loosdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loosdrecht

Wil je een huis kopen in Loosdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loosdrecht . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loosdrecht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loosdrecht.

Bekijk alle koopwoningen in Loosdrecht. Zoek je huurwoning in Loosdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loosdrecht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loosdrecht is 5.933 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.288 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loosdrecht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loosdrecht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Loosdrecht

Loosdrecht bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.