Huizenprijzen en de huizenmarkt in Loon op Zand

Begrijp de huizenprijzen in Loon op Zand met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loon op Zand

Loon op Zand is een plaats in de gemeente Loon op Zand. Deze plaats telt volgens het CBS 16.965 inwoners. Momenteel staan er 19 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loon op Zand. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 592.701 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 19
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 592.701
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Loon op Zand

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loon op Zand is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loon op Zand moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loon op Zand.

Woningen recent verkocht in Loon op Zand

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loon op Zand. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loon op Zand.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loon op Zand. Een eengezinswoning in Loon op Zand komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loon op Zand

In Loon op Zand wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loon op Zand

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loon op Zand (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Loon op Zand

Starterswoningen in Loon op Zand zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loon op Zand zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loon op Zand zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loon op Zand? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loon op Zand

Wil je een huis kopen in Loon op Zand? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loon op Zand . Er staan momenteel 19 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Loon op Zand alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loon op Zand.

Bekijk alle koopwoningen in Loon op Zand. Zoek je huurwoning in Loon op Zand? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loon op Zand

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loon op Zand is 3.749 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.251 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loon op Zand

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loon op Zand vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Loon op Zand

Loon op Zand bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.