De Huizenmarkt in Lisse (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lisse

Woningmarkt Lisse

Lisse is een plaats in de gemeente Lisse. Deze plaats telt volgens het CBS 38.925 inwoners. Momenteel staan er 73 woningen te koop en zijn er recent 146 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 541.887 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 73
Woningen recent verkocht 146
Gemiddelde vraagprijs € 541.887
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lisse is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lisse.

Woningen recent verkocht in Lisse

Er zijn recent 146 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lisse. Een eengezinswoning in Lisse komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lisse

In Lisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lisse
Binnenring: Nederland

Lisse waar ligt dat?

Woningen te koop Lisse

Wil je een huis kopen in Lisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lisse . Er staan momenteel 73 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lisse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lisse. Zoek je huurwoning in Lisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lisse

Starterswoningen in Lisse zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lisse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lisse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lisse is 3.864 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.006 euro).

Leeftijden Lisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lisse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lisse

Lisse bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.