logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lisse

Begrijp de huizenprijzen in Lisse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lisse

Lisse is een plaats in de gemeente Lisse. Deze plaats telt volgens het CBS 23.390 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 122 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 574.113 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 122
Gemiddelde vraagprijs € 574.113
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Lisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lisse is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lisse.

Woningen recent verkocht in Lisse

Er zijn recent 122 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lisse. Een eengezinswoning in Lisse komt het meest (50%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lisse

In Lisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lisse

Starterswoningen in Lisse zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lisse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lisse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lisse

Wil je een huis kopen in Lisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lisse . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lisse.

Bekijk alle koopwoningen in Lisse. Zoek je huurwoning in Lisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lisse is 4.392 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.864 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lisse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lisse

Lisse bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.