Koopwoningen in Lisse

Bekijk alle 68 woningen te koop in Lisse. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Lisse die je zoekt.

Makelaars in Lisse

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Lisse? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Lisse. Een koopwoning bezichtigen in Lisse? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Lisse

Er staan 68 woningen te koop in Lisse die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Lisse.

Huis te koop in Lisse

Lisse is een plaats in de gemeente Lisse binnen de provincie Zuid-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Lisse ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Lisse. Kan je jouw woning niet vinden in Lisse? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Lisse op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Lisse? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Lisse! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Lisse, koophuizen Lisse of 2 kamer woningen Lisse.
Instellingen zijn opgeslagen