Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Lisse

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Lisse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Lisse

Lisse is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 38.925 inwoners. Momenteel staan er 41 woningen te koop en zijn er recent 111 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisse. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 360.378.

Woningen te koop 41
Woningen recent verkocht 111
Gemiddelde vraagprijs € 551.695
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 360.378
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Lisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lisse is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lisse.

Woningen recent verkocht in Lisse

Er zijn recent 111 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lisse. Een eengezinswoning in Lisse komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lisse

In Lisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Lisse

Starterswoningen in gemeente Lisse zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Lisse zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Lisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Lisse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Lisse

Wil je een huis kopen in gemeente Lisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Lisse . Er staan momenteel 41 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lisse.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Lisse. Zoek je huurwoning in gemeente Lisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lisse is 4.050 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.909 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lisse vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Lisse

De gemeente Lisse telt 1 plaats.

Lisse

Wijken van Lisse

Lisse bestaat uit 22 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.