De Huizenmarkt in Liempde (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Liempde

Woningmarkt Liempde

Liempde is een plaats in de gemeente Boxtel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.665 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liempde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 670.152 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 670.152
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Liempde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liempde is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liempde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Liempde.

Woningen recent verkocht in Liempde

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liempde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liempde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liempde. Een eengezinswoning in Liempde komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liempde

In Liempde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liempde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liempde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Liempde
Binnenring: Nederland

Liempde waar ligt dat?

Woningen te koop Liempde

Wil je een huis kopen in Liempde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liempde . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liempde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liempde.

Bekijk hier alle koopwoningen in Liempde. Zoek je huurwoning in Liempde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Liempde

Starterswoningen in Liempde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liempde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liempde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Liempde? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Liempde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liempde is 3.570 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.105 euro).

Leeftijden Liempde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liempde vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Liempde

Liempde bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.