logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Liempde

Begrijp de huizenprijzen in Liempde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Liempde

Liempde is een plaats in de gemeente Boxtel. Deze plaats telt volgens het CBS 33.748 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liempde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 656.398 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 656.398
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Liempde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liempde is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liempde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Liempde.

Woningen recent verkocht in Liempde

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liempde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liempde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liempde. Een eengezinswoning in Liempde komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liempde

In Liempde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liempde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liempde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Liempde

Starterswoningen in Liempde zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liempde zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liempde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Liempde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Liempde

Wil je een huis kopen in Liempde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liempde . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liempde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liempde.

Bekijk alle koopwoningen in Liempde. Zoek je huurwoning in Liempde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Liempde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liempde is 3.974 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.570 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Liempde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liempde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Liempde

Liempde bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.