Koopwoningen in Liempde

Bekijk alle 9 woningen te koop in Liempde. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Liempde die je zoekt.

Makelaars in Liempde

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Liempde? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Liempde. Een koopwoning bezichtigen in Liempde? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Liempde

Er staan 9 woningen te koop in Liempde die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Liempde.

Huis te koop in Liempde

Liempde is een plaats in de gemeente Boxtel binnen de provincie Noord-Brabant. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Liempde ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Liempde. Kan je jouw woning niet vinden in Liempde? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Liempde op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Liempde? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Liempde! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Liempde, koophuizen Liempde of 4 kamer woningen Liempde.
Instellingen zijn opgeslagen