De Huizenmarkt gemeente Boxtel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boxtel

Woningmarkt Boxtel

Boxtel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.665 inwoners. Momenteel staan er 85 woningen te koop en zijn er recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boxtel. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 85
Woningen recent verkocht 89
Gemiddelde vraagprijs € 564.508
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Boxtel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boxtel is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boxtel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boxtel.

Woningen recent verkocht in Boxtel

Er zijn recent 89 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boxtel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boxtel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boxtel. Een eengezinswoning in Boxtel komt het meest (56%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boxtel

In Boxtel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boxtel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boxtel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boxtel
Binnenring: Nederland

Boxtel waar ligt dat?

Woningen te koop Boxtel

Wil je een huis kopen in Boxtel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boxtel . Er staan momenteel 85 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boxtel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boxtel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boxtel. Zoek je huurwoning in Boxtel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boxtel

Starterswoningen in Boxtel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boxtel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boxtel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boxtel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boxtel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boxtel is 3.214 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.197 euro).

Leeftijden Boxtel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boxtel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Boxtel

De gemeente Boxtel telt 2 plaatsen.

Boxtel Liempde

Alle wijken van Boxtel

Boxtel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.