logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Boxtel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Boxtel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Boxtel

Boxtel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 33.748 inwoners. Momenteel staan er 32 woningen te koop en zijn er recent 138 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boxtel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 314.132.

Woningen te koop 32
Woningen recent verkocht 138
Gemiddelde vraagprijs € 570.154
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 314.132
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Boxtel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boxtel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boxtel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boxtel.

Woningen recent verkocht in Boxtel

Er zijn recent 138 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boxtel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boxtel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boxtel. Een eengezinswoning in Boxtel komt het meest (58%) voor. Daarna komt een galerijflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boxtel

In Boxtel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boxtel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boxtel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Boxtel

Starterswoningen in gemeente Boxtel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Boxtel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Boxtel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Boxtel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Boxtel

Wil je een huis kopen in gemeente Boxtel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Boxtel . Er staan momenteel 32 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boxtel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boxtel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Boxtel. Zoek je huurwoning in gemeente Boxtel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boxtel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boxtel is 3.725 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.213 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boxtel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boxtel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Boxtel

De gemeente Boxtel telt 2 plaatsen.

Boxtel Liempde

Wijken van Boxtel

Boxtel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.