Huizenprijzen en de huizenmarkt in Laag Zuthem

Begrijp de huizenprijzen in Laag Zuthem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Laag Zuthem

Laag Zuthem is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag Zuthem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 588.144 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 588.144
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Laag Zuthem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laag Zuthem is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laag Zuthem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Laag Zuthem.

Woningen recent verkocht in Laag Zuthem

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag Zuthem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laag Zuthem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laag Zuthem. Een eengezinswoning in Laag Zuthem komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laag Zuthem

In Laag Zuthem wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laag Zuthem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laag Zuthem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Laag Zuthem

Starterswoningen in Laag Zuthem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laag Zuthem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laag Zuthem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Laag Zuthem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Laag Zuthem

Wil je een huis kopen in Laag Zuthem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laag Zuthem . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laag Zuthem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laag Zuthem.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Laag Zuthem.

Bekijk alle koopwoningen in Laag Zuthem. Zoek je huurwoning in Laag Zuthem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Laag Zuthem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laag Zuthem is 4.718 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.874 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Laag Zuthem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laag Zuthem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Laag Zuthem

Laag Zuthem bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.