De Huizenmarkt in Laag-Soeren (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Laag-Soeren

Woningmarkt Laag-Soeren

Laag-Soeren is een plaats in de gemeente Rheden. Deze plaats telt volgens het CBS 43.525 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Soeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 487.464 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 487.464
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Laag-Soeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Laag-Soeren is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Laag-Soeren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Laag-Soeren

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Laag-Soeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Laag-Soeren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Laag-Soeren. Een eengezinswoning in Laag-Soeren komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Laag-Soeren

In Laag-Soeren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Laag-Soeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Laag-Soeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Laag-Soeren
Binnenring: Nederland

Laag-Soeren waar ligt dat?

Woningen te koop Laag-Soeren

Wil je een huis kopen in Laag-Soeren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Laag-Soeren . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Laag-Soeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Laag-Soeren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Laag-Soeren. Zoek je huurwoning in Laag-Soeren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Laag-Soeren

Starterswoningen in Laag-Soeren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Laag-Soeren zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Laag-Soeren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Laag-Soeren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Laag-Soeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Laag-Soeren is 3.545 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.471 euro).

Leeftijden Laag-Soeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Laag-Soeren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Laag-Soeren

Laag-Soeren bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.