De Huizenmarkt in Koudekerk aan den Rijn (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koudekerk aan den Rijn

Woningmarkt Koudekerk aan den Rijn

Koudekerk aan den Rijn is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 109.615 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerk aan den Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 525.592 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 525.592
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Koudekerk aan den Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudekerk aan den Rijn is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudekerk aan den Rijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koudekerk aan den Rijn.

Woningen recent verkocht in Koudekerk aan den Rijn

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerk aan den Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudekerk aan den Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudekerk aan den Rijn. Een eengezinswoning in Koudekerk aan den Rijn komt het meest (75%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudekerk aan den Rijn

In Koudekerk aan den Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudekerk aan den Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudekerk aan den Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koudekerk aan den Rijn
Binnenring: Nederland

Koudekerk aan den Rijn waar ligt dat?

Woningen te koop Koudekerk aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Koudekerk aan den Rijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudekerk aan den Rijn . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudekerk aan den Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudekerk aan den Rijn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koudekerk aan den Rijn. Zoek je huurwoning in Koudekerk aan den Rijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koudekerk aan den Rijn

Starterswoningen in Koudekerk aan den Rijn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Koudekerk aan den Rijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudekerk aan den Rijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koudekerk aan den Rijn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koudekerk aan den Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudekerk aan den Rijn is 3.701 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.529 euro).

Leeftijden Koudekerk aan den Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudekerk aan den Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koudekerk aan den Rijn

Koudekerk aan den Rijn bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.