logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koudekerk aan den Rijn

Begrijp de huizenprijzen in Koudekerk aan den Rijn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koudekerk aan den Rijn

Koudekerk aan den Rijn is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 114.182 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerk aan den Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 540.744 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 540.744
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Koudekerk aan den Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koudekerk aan den Rijn is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koudekerk aan den Rijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koudekerk aan den Rijn.

Woningen recent verkocht in Koudekerk aan den Rijn

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koudekerk aan den Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koudekerk aan den Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koudekerk aan den Rijn. Een eengezinswoning in Koudekerk aan den Rijn komt het meest (73%) voor. Daarna komt een villa met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koudekerk aan den Rijn

In Koudekerk aan den Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koudekerk aan den Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koudekerk aan den Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Koudekerk aan den Rijn

Starterswoningen in Koudekerk aan den Rijn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Koudekerk aan den Rijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koudekerk aan den Rijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koudekerk aan den Rijn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koudekerk aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Koudekerk aan den Rijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koudekerk aan den Rijn . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koudekerk aan den Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koudekerk aan den Rijn.

Bekijk alle koopwoningen in Koudekerk aan den Rijn. Zoek je huurwoning in Koudekerk aan den Rijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koudekerk aan den Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koudekerk aan den Rijn is 3.779 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.733 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koudekerk aan den Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koudekerk aan den Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Koudekerk aan den Rijn

Koudekerk aan den Rijn bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.