Koopwoningen in Haarlem

Bekijk alle 568 woningen te koop in Haarlem. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Haarlem die je zoekt.

Makelaars in Haarlem

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Haarlem? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Haarlem. Een koopwoning bezichtigen in Haarlem? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Haarlem

Er staan 568 woningen te koop in Haarlem die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Haarlem.

Huis te koop in Haarlem

Haarlem is een plaats in de gemeente Haarlem binnen de provincie Noord-Holland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Haarlem ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Haarlem. Kan je jouw woning niet vinden in Haarlem? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Haarlem op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Haarlem? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Haarlem! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Haarlem, koophuizen Haarlem of 2 kamer woningen Haarlem.
Instellingen zijn opgeslagen