Alle woningmarktinfo Klazienaveen-Noord in gemeente Emmen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Klazienaveen-Noord

Een eerste blik op Klazienaveen-Noord

Klazienaveen-Noord is een plaats in de gemeente Emmen. Deze plaats telt volgens het CBS 107.120 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klazienaveen-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 281.293 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 281.293
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Klazienaveen-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Klazienaveen-Noord is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Klazienaveen-Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Klazienaveen-Noord

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Klazienaveen-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Klazienaveen-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Klazienaveen-Noord. Een eengezinswoning in Klazienaveen-Noord komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Klazienaveen-Noord

In Klazienaveen-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Klazienaveen-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Klazienaveen-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Klazienaveen-Noord
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Klazienaveen-Noord

Wil je een huis kopen in Klazienaveen-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Klazienaveen-Noord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Klazienaveen-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Klazienaveen-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Klazienaveen-Noord.

Zoek je huurwoning in Klazienaveen-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Klazienaveen-Noord.

Huizenprijzen in Klazienaveen-Noord

Starterswoningen in Klazienaveen-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Klazienaveen-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Klazienaveen-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Klazienaveen-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Klazienaveen-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Klazienaveen-Noord is 2.136 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.621 euro).

Leeftijden Klazienaveen-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Klazienaveen-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Klazienaveen-Noord

Klazienaveen-Noord bestaat uit 27 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen