Huis ter Heide in de gemeente Noordenveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Huis ter Heide

Een eerste blik op Huis ter Heide

Huis ter Heide is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Huis ter Heide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 551.228 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 551.228
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Huis ter Heide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huis ter Heide is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huis ter Heide moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huis ter Heide.

Woningen recent verkocht in Huis ter Heide

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huis ter Heide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huis ter Heide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huis ter Heide. Een eengezinswoning in Huis ter Heide komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huis ter Heide

In Huis ter Heide wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Huis ter Heide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Huis ter Heide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Huis ter Heide
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Huis ter Heide

Wil je een huis kopen in Huis ter Heide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huis ter Heide. Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huis ter Heide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huis ter Heide.

Huizenprijzen in Huis ter Heide

Starterswoningen in Huis ter Heide zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Huis ter Heide zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huis ter Heide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Huis ter Heide? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Huis ter Heide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huis ter Heide is 1.872 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Huis ter Heide is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Huis ter Heide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huis ter Heide vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Huis ter Heide

Huis ter Heide bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen