logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Huis ter Heide

Begrijp de huizenprijzen in Huis ter Heide met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Huis ter Heide

Huis ter Heide is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 31.591 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huis ter Heide. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 781.003 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 781.003
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Huis ter Heide

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huis ter Heide is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huis ter Heide kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Huis ter Heide

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huis ter Heide. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huis ter Heide.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huis ter Heide. Een eengezinswoning in Huis ter Heide komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huis ter Heide

In Huis ter Heide wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huis ter Heide

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huis ter Heide (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Huis ter Heide

Starterswoningen in Huis ter Heide zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Huis ter Heide zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huis ter Heide zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huis ter Heide? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huis ter Heide

Wil je een huis kopen in Huis ter Heide? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huis ter Heide . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huis ter Heide alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huis ter Heide.

Bekijk alle koopwoningen in Huis ter Heide. Zoek je huurwoning in Huis ter Heide? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huis ter Heide

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huis ter Heide is 2.841 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.573 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Huis ter Heide

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huis ter Heide vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Huis ter Heide

Huis ter Heide bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.