Koopwoningen in Huis ter Heide

Bekijk alle 8 woningen te koop in Huis ter Heide. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Huis ter Heide die je zoekt.

Makelaars in Huis ter Heide

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Huis ter Heide? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Huis ter Heide. Een koopwoning bezichtigen in Huis ter Heide? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Huis ter Heide

Er staan 8 woningen te koop in Huis ter Heide die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Huis ter Heide.

Huis te koop in Huis ter Heide

Huis ter Heide is een plaats in de gemeente Noordenveld binnen de provincie Drenthe. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Huis ter Heide ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Huis ter Heide. Kan je jouw woning niet vinden in Huis ter Heide? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Huis ter Heide op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Huis ter Heide? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Huis ter Heide! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Huis ter Heide, koophuizen Huis ter Heide of 4 kamer woningen Huis ter Heide.
Instellingen zijn opgeslagen