Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hollandsche Rading

Begrijp de huizenprijzen in Hollandsche Rading met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hollandsche Rading

Hollandsche Rading is een plaats in de gemeente De Bilt. Deze plaats telt volgens het CBS 42.830 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollandsche Rading. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 906.101 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 906.101
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hollandsche Rading

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hollandsche Rading is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hollandsche Rading moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hollandsche Rading.

Woningen recent verkocht in Hollandsche Rading

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hollandsche Rading. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hollandsche Rading.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hollandsche Rading. Een eengezinswoning in Hollandsche Rading komt het meest (55%) voor. Daarna komt een villa met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hollandsche Rading

In Hollandsche Rading wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hollandsche Rading

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hollandsche Rading (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hollandsche Rading

Starterswoningen in Hollandsche Rading zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hollandsche Rading zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hollandsche Rading zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hollandsche Rading? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hollandsche Rading

Wil je een huis kopen in Hollandsche Rading? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hollandsche Rading . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hollandsche Rading alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hollandsche Rading.

Bekijk alle koopwoningen in Hollandsche Rading. Zoek je huurwoning in Hollandsche Rading? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hollandsche Rading

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hollandsche Rading is 6.015 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.971 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hollandsche Rading

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hollandsche Rading vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hollandsche Rading

Hollandsche Rading bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.