Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hillegom

Begrijp de huizenprijzen in Hillegom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hillegom

Hillegom is een plaats in de gemeente Hillegom. Deze plaats telt volgens het CBS 21.805 inwoners. Momenteel staan er 56 woningen te koop en zijn er recent 110 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hillegom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 503.660 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 56
Woningen recent verkocht 110
Gemiddelde vraagprijs € 503.660
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hillegom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hillegom is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hillegom moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hillegom.

Woningen recent verkocht in Hillegom

Er zijn recent 110 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hillegom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hillegom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hillegom. Een eengezinswoning in Hillegom komt het meest (52%) voor. Daarna komt een galerijflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hillegom

In Hillegom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hillegom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hillegom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hillegom

Starterswoningen in Hillegom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hillegom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hillegom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hillegom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hillegom

Wil je een huis kopen in Hillegom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hillegom . Er staan momenteel 56 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hillegom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hillegom.

Bekijk alle koopwoningen in Hillegom. Zoek je huurwoning in Hillegom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hillegom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hillegom is 4.227 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.984 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hillegom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hillegom vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hillegom

Hillegom bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.