logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied in Hillegom

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Hillegom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Hillegom

Buitengebied is een wijk in de plaats Hillegom binnen de gemeente Hillegom. Deze wijk telt volgens het CBS 1.395 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 857.917 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 857.917
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Buitengebied

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied. Een eengezinswoning in Buitengebied komt het meest (63%) voor. Daarna komt een villa met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied

In Buitengebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Hillegom

Starterswoningen in Buitengebied Hillegom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Hillegom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Hillegom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Hillegom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Hillegom

Wil je een huis kopen in Buitengebied Hillegom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Hillegom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Hillegom. Zoek je huurwoning in Buitengebied Hillegom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied is 5.775 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied

De Zanderij De Arnoud Buitengebied