Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hierden

Begrijp de huizenprijzen in Hierden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hierden

Hierden is een plaats in de gemeente Harderwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 46.820 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hierden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 688.799 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 688.799
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Hierden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hierden is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hierden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hierden.

Woningen recent verkocht in Hierden

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hierden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hierden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hierden. Een eengezinswoning in Hierden komt het meest (49%) voor. Daarna komt een villa met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hierden

In Hierden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hierden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hierden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hierden

Starterswoningen in Hierden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hierden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hierden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hierden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hierden

Wil je een huis kopen in Hierden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hierden . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hierden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hierden.

Bekijk alle koopwoningen in Hierden. Zoek je huurwoning in Hierden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hierden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hierden is 4.729 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.814 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hierden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hierden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hierden

Hierden bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.