logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hierden in Hierden

Begrijp de huizenprijzen in Hierden Harderwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hierden Harderwijk

Hierden is een wijk in de plaats Hierden binnen de gemeente Harderwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 3.425 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hierden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 747.070 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 747.070
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hierden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hierden is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hierden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hierden.

Woningen recent verkocht in Hierden

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hierden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hierden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hierden. Een eengezinswoning in Hierden komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hierden

In Hierden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hierden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hierden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hierden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hierden vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Huizenprijzen in Hierden Harderwijk

Starterswoningen in Hierden Harderwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hierden Harderwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hierden Harderwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hierden Harderwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hierden Harderwijk

Wil je een huis kopen in Hierden Harderwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hierden Harderwijk . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hierden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hierden.

Bekijk alle koopwoningen in Hierden Harderwijk. Zoek je huurwoning in Hierden Harderwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hierden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hierden is 4.682 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.702 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hierden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hierden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Hierden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Hierden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Hierden

Hierden Dorp Hierden Glindweg Hierden Mheenlanden Hierden De Enk Hierden De Duinen Hierden De Biest