Huizenprijzen en de huizenmarkt in Herkenbosch

Begrijp de huizenprijzen in Herkenbosch met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herkenbosch

Herkenbosch is een plaats in de gemeente Roerdalen. Deze plaats telt volgens het CBS 20.740 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herkenbosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 438.227 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 438.227
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Herkenbosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herkenbosch is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herkenbosch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Herkenbosch.

Woningen recent verkocht in Herkenbosch

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herkenbosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herkenbosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herkenbosch. Een eengezinswoning in Herkenbosch komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herkenbosch

In Herkenbosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herkenbosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herkenbosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herkenbosch

Starterswoningen in Herkenbosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Herkenbosch zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herkenbosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herkenbosch? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herkenbosch

Wil je een huis kopen in Herkenbosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herkenbosch . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herkenbosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herkenbosch.

Bekijk alle koopwoningen in Herkenbosch. Zoek je huurwoning in Herkenbosch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herkenbosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herkenbosch is 2.418 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.692 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herkenbosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herkenbosch vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Herkenbosch

Herkenbosch bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.