Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hemrik

Begrijp de huizenprijzen in Hemrik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hemrik

Hemrik is een plaats in de gemeente Opsterland. Deze plaats telt volgens het CBS 38.975 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemrik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 390.433 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 390.433
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Hemrik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hemrik is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hemrik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hemrik.

Woningen recent verkocht in Hemrik

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hemrik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hemrik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hemrik. Een eengezinswoning in Hemrik komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hemrik

In Hemrik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hemrik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hemrik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hemrik

Starterswoningen in Hemrik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hemrik zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hemrik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hemrik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hemrik

Wil je een huis kopen in Hemrik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hemrik . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hemrik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hemrik.

Bekijk alle koopwoningen in Hemrik. Zoek je huurwoning in Hemrik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hemrik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hemrik is 3.184 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.410 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hemrik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hemrik vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hemrik

Hemrik bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.