logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hazerswoude-Rijndijk

Begrijp de huizenprijzen in Hazerswoude-Rijndijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 114.182 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hazerswoude-Rijndijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 464.609 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 464.609
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hazerswoude-Rijndijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hazerswoude-Rijndijk is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hazerswoude-Rijndijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hazerswoude-Rijndijk.

Woningen recent verkocht in Hazerswoude-Rijndijk

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hazerswoude-Rijndijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hazerswoude-Rijndijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hazerswoude-Rijndijk. Een eengezinswoning in Hazerswoude-Rijndijk komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hazerswoude-Rijndijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hazerswoude-Rijndijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hazerswoude-Rijndijk

Starterswoningen in Hazerswoude-Rijndijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hazerswoude-Rijndijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hazerswoude-Rijndijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hazerswoude-Rijndijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hazerswoude-Rijndijk

Wil je een huis kopen in Hazerswoude-Rijndijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hazerswoude-Rijndijk . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hazerswoude-Rijndijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hazerswoude-Rijndijk.

Bekijk alle koopwoningen in Hazerswoude-Rijndijk. Zoek je huurwoning in Hazerswoude-Rijndijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hazerswoude-Rijndijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hazerswoude-Rijndijk is 4.084 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.609 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hazerswoude-Rijndijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hazerswoude-Rijndijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.