De Huizenmarkt in Hazerswoude-Rijndijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hazerswoude-Rijndijk

Woningmarkt Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk is een plaats in de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze plaats telt volgens het CBS 109.615 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hazerswoude-Rijndijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 469.419 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 469.419
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hazerswoude-Rijndijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hazerswoude-Rijndijk is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hazerswoude-Rijndijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hazerswoude-Rijndijk.

Woningen recent verkocht in Hazerswoude-Rijndijk

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hazerswoude-Rijndijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hazerswoude-Rijndijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hazerswoude-Rijndijk. Een eengezinswoning in Hazerswoude-Rijndijk komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hazerswoude-Rijndijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hazerswoude-Rijndijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hazerswoude-Rijndijk
Binnenring: Nederland

Hazerswoude-Rijndijk waar ligt dat?

Woningen te koop Hazerswoude-Rijndijk

Wil je een huis kopen in Hazerswoude-Rijndijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hazerswoude-Rijndijk . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hazerswoude-Rijndijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hazerswoude-Rijndijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hazerswoude-Rijndijk. Zoek je huurwoning in Hazerswoude-Rijndijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hazerswoude-Rijndijk

Starterswoningen in Hazerswoude-Rijndijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hazerswoude-Rijndijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hazerswoude-Rijndijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hazerswoude-Rijndijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hazerswoude-Rijndijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hazerswoude-Rijndijk is 3.609 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.705 euro).

Leeftijden Hazerswoude-Rijndijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hazerswoude-Rijndijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hazerswoude-Rijndijk

Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.