logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Groenekan

Begrijp de huizenprijzen in Groenekan met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Groenekan

Groenekan is een plaats in de gemeente De Bilt. Deze plaats telt volgens het CBS 43.884 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groenekan. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 969.866 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 969.866
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Groenekan

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groenekan is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groenekan moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Groenekan.

Woningen recent verkocht in Groenekan

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groenekan. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groenekan.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groenekan. Een eengezinswoning in Groenekan komt het meest (56%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groenekan

In Groenekan wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groenekan

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groenekan (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Groenekan

Starterswoningen in Groenekan zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Groenekan zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groenekan zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Groenekan? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Groenekan

Wil je een huis kopen in Groenekan? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groenekan . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groenekan alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groenekan.

Bekijk alle koopwoningen in Groenekan. Zoek je huurwoning in Groenekan? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Groenekan

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groenekan is 5.663 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.040 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Groenekan

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groenekan vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Groenekan

Groenekan bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.