Huizenmarkt Kamperzeedijk-West in Genemuiden (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kamperzeedijk-West

Woningmarkt Kamperzeedijk-West

Kamperzeedijk-West is een buurt in de wijk Kamperzeedijk en plaats Genemuiden binnen de gemeente Zwartewaterland. Deze buurt telt volgens het CBS 655 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 489.000
Percentage gezinnen met kinderen 61%

Verkoopduur woningen in Kamperzeedijk-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kamperzeedijk-West is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kamperzeedijk-West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kamperzeedijk-West

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kamperzeedijk-West.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kamperzeedijk-West. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kamperzeedijk-West. Een eengezinswoning in Kamperzeedijk-West komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kamperzeedijk-West

In Kamperzeedijk-West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kamperzeedijk-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kamperzeedijk-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kamperzeedijk-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kamperzeedijk-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kamperzeedijk-West vergeleken met de Zwartewaterland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kamperzeedijk-West waar ligt dat?

Woningen te koop Kamperzeedijk-West

Wil je een huis kopen in Kamperzeedijk-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kamperzeedijk-West . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kamperzeedijk-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kamperzeedijk-West.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kamperzeedijk-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kamperzeedijk-West. Zoek je huurwoning in Kamperzeedijk-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kamperzeedijk-West

Starterswoningen in Kamperzeedijk-West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kamperzeedijk-West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kamperzeedijk-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kamperzeedijk-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kamperzeedijk-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kamperzeedijk-West is 2.570 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.432 euro).

Leeftijden Kamperzeedijk-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kamperzeedijk-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kamperzeedijk-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kamperzeedijk-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Kamperzeedijk in de gemeente Zwartewaterland.

Kamperzeedijk-Oost Kamperzeedijk-West Landelijk gebied Genemuiden Pieperpolder

Alle straten van Kamperzeedijk-West

Kamperzeedijk-West bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Kamperzeedijk