Huizenmarkt Weipoort in Zoeterwoude (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Weipoort

Woningmarkt Weipoort

Weipoort is een buurt in de wijk Eipoort en plaats Zoeterwoude binnen de gemeente Zoeterwoude. Deze buurt telt volgens het CBS 355 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weipoort. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.044.684 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.044.684
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Weipoort

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weipoort is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weipoort kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Weipoort

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weipoort. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weipoort.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weipoort. Een eengezinswoning in Weipoort komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Weipoort

In Weipoort wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weipoort

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weipoort (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Weipoort
Binnenring: Nederland

Weipoort waar ligt dat?

Woningen te koop Weipoort

Wil je een huis kopen in Weipoort? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weipoort . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Weipoort alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weipoort.

Bekijk hier alle koopwoningen in Weipoort. Zoek je huurwoning in Weipoort? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Weipoort

Starterswoningen in Weipoort zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Weipoort zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weipoort zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Weipoort? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Weipoort

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weipoort is 4.673 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.898 euro).

Leeftijden Weipoort

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weipoort vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Weipoort

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Weipoort. De buurt zelf valt binnen de wijk Eipoort in de gemeente Zoeterwoude.

Weipoort

Alle straten van Weipoort

Weipoort bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.