Centrumschil-Zuid

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Centrumschil-Zuid

Een eerste blik op Centrumschil-Zuid

Centrumschil-Zuid is een buurt in de gemeente Zeist. Deze buurt telt volgens het CBS 15.740 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Centrumschil-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 749.304 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 749.304
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Centrumschil-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrumschil-Zuid is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrumschil-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrumschil-Zuid.

Woningen recent verkocht in Centrumschil-Zuid

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrumschil-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrumschil-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrumschil-Zuid. Een portiekflat in Centrumschil-Zuid komt het meest (39%) voor. Daarna komt een galerijflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrumschil-Zuid

In Centrumschil-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Centrumschil-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Centrumschil-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Centrumschil-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Centrumschil-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrumschil-Zuid vergeleken met de Zeist en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Centrumschil-Zuid

Wil je een huis kopen in Centrumschil-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrumschil-Zuid. Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrumschil-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrumschil-Zuid.

Huizenprijzen in Centrumschil-Zuid

Starterswoningen in Centrumschil-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Centrumschil-Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrumschil-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Centrumschil-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Centrumschil-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrumschil-Zuid is 3.949 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.915 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Centrumschil-Zuid is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Centrumschil-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrumschil-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrumschil-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrumschil-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum Zeist in de gemeente Zeist.

Carré Centrumschil-Zuid Centrumschil-Noord Lyceumkwartier Het Slot en omgeving

Alle straten van Centrumschil-Zuid

Centrumschil-Zuid bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen