Huizenmarkt Boerejonkerbuurt in Zaandam (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boerejonkerbuurt

Woningmarkt Boerejonkerbuurt

Boerejonkerbuurt is een buurt in de wijk Kogerveldwijk en plaats Zaandam binnen de gemeente Zaanstad. Deze buurt telt volgens het CBS 4.630 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerejonkerbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 412.640 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 412.640
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Boerejonkerbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boerejonkerbuurt is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boerejonkerbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boerejonkerbuurt.

Woningen recent verkocht in Boerejonkerbuurt

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boerejonkerbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boerejonkerbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boerejonkerbuurt. Een portiekflat in Boerejonkerbuurt komt het meest (49%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boerejonkerbuurt

In Boerejonkerbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boerejonkerbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boerejonkerbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boerejonkerbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Boerejonkerbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boerejonkerbuurt vergeleken met de Zaanstad en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Boerejonkerbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Boerejonkerbuurt

Wil je een huis kopen in Boerejonkerbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boerejonkerbuurt . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boerejonkerbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boerejonkerbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boerejonkerbuurt. Zoek je huurwoning in Boerejonkerbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boerejonkerbuurt

Starterswoningen in Boerejonkerbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boerejonkerbuurt zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boerejonkerbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boerejonkerbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boerejonkerbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boerejonkerbuurt is 4.358 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.909 euro).

Leeftijden Boerejonkerbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boerejonkerbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boerejonkerbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boerejonkerbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Kogerveldwijk in de gemeente Zaanstad.

Kogerveld Boerejonkerbuurt

Alle straten van Boerejonkerbuurt

Boerejonkerbuurt bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.