Gemeente Woudenberg

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Woudenberg

Een eerste blik op Woudenberg

Woudenberg is een gemeente in de provincie Utrecht. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.520 inwoners. Momenteel staan er 59 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Woudenberg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.293 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 59
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 431.293
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Woudenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woudenberg is 36 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Woudenberg kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Woudenberg

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woudenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woudenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woudenberg. Een eengezinswoning in Woudenberg komt het meest (62%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woudenberg

In Woudenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Woudenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Woudenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woudenberg
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Woudenberg

Wil je een huis kopen in Woudenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woudenberg. Er staan momenteel 59 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Woudenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woudenberg.

Huizenprijzen in Woudenberg

Starterswoningen in Woudenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woudenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woudenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woudenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woudenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woudenberg is 3.082 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.969 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Woudenberg is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Woudenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woudenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Woudenberg

De gemeente Woudenberg telt 1 plaats.

Woudenberg

Alle wijken van Woudenberg

Woudenberg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen