logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Putte in Putte

Begrijp de huizenprijzen in Putte Woensdrecht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Putte Woensdrecht

Putte is een buurt in de wijk Putte en plaats Putte binnen de gemeente Woensdrecht. Deze buurt telt volgens het CBS 3.845 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.825 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 427.825
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Putte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Putte is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Putte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Putte.

Woningen recent verkocht in Putte

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Putte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Putte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Putte. Een eengezinswoning in Putte komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Putte

In Putte wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Putte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Putte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Putte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Putte vergeleken met de Woensdrecht en Nederland.

Huizenprijzen in Putte Woensdrecht

Starterswoningen in Putte Woensdrecht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Putte Woensdrecht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Putte Woensdrecht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Putte Woensdrecht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Putte Woensdrecht

Wil je een huis kopen in Putte Woensdrecht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Putte Woensdrecht . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Putte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Putte.

Bekijk alle koopwoningen in Putte Woensdrecht. Zoek je huurwoning in Putte Woensdrecht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Putte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Putte is 3.232 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.929 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Putte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Putte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Putte

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Putte. De buurt zelf valt binnen de wijk Putte in de gemeente Woensdrecht.

Putte Verspreide huizen Putte

Alle straten van Putte

Putte bestaat uit 70 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.