Nieuw-Loosdrechtsedijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuw-Loosdrechtsedijk

Een eerste blik op Nieuw-Loosdrechtsedijk

Nieuw-Loosdrechtsedijk is een buurt in de gemeente Wijdemeren. Deze buurt telt volgens het CBS 6.525 inwoners. Momenteel staan er 33 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nieuw-Loosdrechtsedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 672.076 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 33
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 672.076
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Loosdrechtsedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Loosdrechtsedijk is 40 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Loosdrechtsedijk kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Loosdrechtsedijk

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Loosdrechtsedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Loosdrechtsedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Loosdrechtsedijk. Een eengezinswoning in Nieuw-Loosdrechtsedijk komt het meest (79%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Loosdrechtsedijk

In Nieuw-Loosdrechtsedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuw-Loosdrechtsedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuw-Loosdrechtsedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuw-Loosdrechtsedijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw-Loosdrechtsedijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw-Loosdrechtsedijk vergeleken met de Wijdemeren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nieuw-Loosdrechtsedijk

Wil je een huis kopen in Nieuw-Loosdrechtsedijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Loosdrechtsedijk. Er staan momenteel 33 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Loosdrechtsedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Loosdrechtsedijk.

Huizenprijzen in Nieuw-Loosdrechtsedijk

Starterswoningen in Nieuw-Loosdrechtsedijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Loosdrechtsedijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Loosdrechtsedijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuw-Loosdrechtsedijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuw-Loosdrechtsedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Loosdrechtsedijk is 4.037 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.753 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nieuw-Loosdrechtsedijk is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nieuw-Loosdrechtsedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Loosdrechtsedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuw-Loosdrechtsedijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuw-Loosdrechtsedijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuw-Loosdrecht in de gemeente Wijdemeren.

Nieuw-Loosdrechtsedijk Muijeveld Boomhoek

Alle straten van Nieuw-Loosdrechtsedijk

Nieuw-Loosdrechtsedijk bestaat uit 68 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen