Huizenmarkt Verspreide huizen Boschoord in Boschoord (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Boschoord

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningmarkt Verspreide huizen Boschoord

Verspreide huizen Boschoord is een buurt in de wijk Boschoord en plaats Boschoord binnen de gemeente Westerveld. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Boschoord.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Boschoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Boschoord is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Boschoord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Boschoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Boschoord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Boschoord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Boschoord. Een landhuis in Verspreide huizen Boschoord komt het meest (100%) voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Boschoord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Boschoord vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Boschoord waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Boschoord

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Boschoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Boschoord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Boschoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Boschoord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Boschoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Boschoord. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Boschoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Boschoord

Starterswoningen in Verspreide huizen Boschoord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Boschoord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Boschoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Boschoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Boschoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Boschoord is 3.249 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.249 euro).

Buurten rondom Verspreide huizen Boschoord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Boschoord. De buurt zelf valt binnen de wijk Boschoord in de gemeente Westerveld.

Verspreide huizen Boschoord

Alle straten van Verspreide huizen Boschoord

Verspreide huizen Boschoord bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.