Huizenmarkt Verspreide huizen Vledderveen in Vledderveen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Vledderveen

Woningmarkt Verspreide huizen Vledderveen

Verspreide huizen Vledderveen is een buurt in de wijk Vledderveen en plaats Vledderveen binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 355 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vledderveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.039.131 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.039.131
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Vledderveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Vledderveen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Vledderveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Vledderveen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Vledderveen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vledderveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Vledderveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Vledderveen. Een woonboerderij in Verspreide huizen Vledderveen komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Vledderveen

In Verspreide huizen Vledderveen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Vledderveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Vledderveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Vledderveen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Vledderveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Vledderveen vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Vledderveen waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Vledderveen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Vledderveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Vledderveen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Vledderveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Vledderveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Vledderveen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Vledderveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Vledderveen

Starterswoningen in Verspreide huizen Vledderveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Vledderveen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Vledderveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Vledderveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Vledderveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Vledderveen is 4.323 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.394 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Vledderveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Vledderveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Vledderveen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Vledderveen. De buurt zelf valt binnen de wijk Vledderveen in de gemeente Westerveld.

Vledderveen Verspreide huizen Vledderveen

Alle straten van Verspreide huizen Vledderveen

Verspreide huizen Vledderveen bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.