Huizenmarkt Verspreide huizen Vledder in Vledder (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Vledder

Woningmarkt Verspreide huizen Vledder

Verspreide huizen Vledder is een buurt in de wijk Vledder en plaats Vledder binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 1.945 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vledder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 804.773 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 804.773
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Vledder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Vledder is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Vledder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Vledder.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Vledder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vledder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Vledder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vledder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Vledder. Een woonboerderij in Verspreide huizen Vledder komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Vledder

In Verspreide huizen Vledder wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Vledder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Vledder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Vledder
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Vledder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Vledder vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Vledder waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Vledder

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Vledder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Vledder . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Vledder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Vledder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Vledder. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Vledder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Vledder

Starterswoningen in Verspreide huizen Vledder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Vledder zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Vledder zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Vledder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Vledder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Vledder is 4.619 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.742 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Vledder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Vledder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Vledder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Vledder. De buurt zelf valt binnen de wijk Vledder in de gemeente Westerveld.

Vledder Verspreide huizen Vledder

Alle straten van Verspreide huizen Vledder

Verspreide huizen Vledder bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.