Huizenmarkt Verspreide huizen Havelte in Havelte (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Havelte

Woningmarkt Verspreide huizen Havelte

Verspreide huizen Havelte is een buurt in de wijk Havelte en plaats Havelte binnen de gemeente Westerveld. Deze buurt telt volgens het CBS 4.545 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Havelte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 457.579 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 457.579
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Havelte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Havelte is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Havelte moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Havelte.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Havelte

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Havelte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Havelte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Havelte. Een villa in Verspreide huizen Havelte komt het meest (24%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Havelte

In Verspreide huizen Havelte wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Havelte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Havelte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Havelte
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Havelte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Havelte vergeleken met de Westerveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Havelte waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Havelte

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Havelte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Havelte . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Havelte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Havelte.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Havelte.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Havelte. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Havelte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Havelte

Starterswoningen in Verspreide huizen Havelte zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Havelte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Havelte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Havelte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Havelte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Havelte is 3.679 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.234 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Havelte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Havelte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Havelte

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Havelte. De buurt zelf valt binnen de wijk Havelte in de gemeente Westerveld.

Havelte Darp Havelterberg Verspreide huizen Havelte

Alle straten van Verspreide huizen Havelte

Verspreide huizen Havelte bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.