Huizenmarkt Verspreide huizen Oldekerk in Enumatil (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Oldekerk

Woningmarkt Verspreide huizen Oldekerk

Verspreide huizen Oldekerk is een buurt in de wijk Oldekerk en plaats Enumatil binnen de gemeente Westerkwartier. Deze buurt telt volgens het CBS 2.850 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oldekerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 515.914 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 515.914
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Oldekerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Oldekerk is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Oldekerk

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oldekerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Oldekerk.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oldekerk. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Oldekerk

In Verspreide huizen Oldekerk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Oldekerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Oldekerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Oldekerk
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Oldekerk waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Oldekerk

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Oldekerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Oldekerk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Oldekerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Oldekerk.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Oldekerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Oldekerk. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Oldekerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Oldekerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Oldekerk is 2.042 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.513 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Oldekerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Oldekerk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Oldekerk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Oldekerk. De buurt zelf valt binnen de wijk Oldekerk in de gemeente Westerkwartier.

Niekerk Oldekerk Verspreide huizen Oldekerk