logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Rodenburg en omgeving in Leek

Begrijp de huizenprijzen in Rodenburg en omgeving Westerkwartier met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Rodenburg en omgeving

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rodenburg en omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rodenburg en omgeving.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rodenburg en omgeving. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Rodenburg en omgeving

In Rodenburg en omgeving wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rodenburg en omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rodenburg en omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Woningen te koop Rodenburg en omgeving Westerkwartier

Wil je een huis kopen in Rodenburg en omgeving Westerkwartier? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rodenburg en omgeving Westerkwartier . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rodenburg en omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rodenburg en omgeving.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rodenburg en omgeving Westerkwartier.

Bekijk alle koopwoningen in Rodenburg en omgeving Westerkwartier. Zoek je huurwoning in Rodenburg en omgeving Westerkwartier? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Rodenburg en omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rodenburg en omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rodenburg en omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rodenburg en omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Leek in de gemeente Westerkwartier.

Diepswal Centrum Leek en omgeving Rodenburg en omgeving Nienoordsrand Buitengebied ten oosten van Leek Buitengebied ten zuiden van Leek