Huizenmarkt Kern Altforst in Altforst (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kern Altforst

Woningmarkt Kern Altforst

Kern Altforst is een buurt in de wijk Altforst en plaats Altforst binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze buurt telt volgens het CBS 555 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Altforst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.663 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 369.663
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Kern Altforst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Altforst is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Altforst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Altforst.

Woningen recent verkocht in Kern Altforst

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Altforst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Altforst.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kern Altforst. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kern Altforst. Een eengezinswoning in Kern Altforst komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kern Altforst

In Kern Altforst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Altforst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Altforst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kern Altforst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Altforst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Altforst vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kern Altforst waar ligt dat?

Woningen te koop Kern Altforst

Wil je een huis kopen in Kern Altforst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Altforst . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Altforst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Altforst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kern Altforst. Zoek je huurwoning in Kern Altforst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kern Altforst

Starterswoningen in Kern Altforst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Altforst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Altforst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kern Altforst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kern Altforst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Altforst is 2.930 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.759 euro).

Leeftijden Kern Altforst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Altforst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Altforst

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Altforst. De buurt zelf valt binnen de wijk Altforst in de gemeente West Maas en Waal.

Kern Altforst Buitengebied Altforst

Alle straten van Kern Altforst

Kern Altforst bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.