Huizenmarkt Buitengebied Altforst in Altforst (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Altforst

Woningmarkt Buitengebied Altforst

Buitengebied Altforst is een buurt in de wijk Altforst en plaats Altforst binnen de gemeente West Maas en Waal. Deze buurt telt volgens het CBS 555 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Altforst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 650.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 650.000
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Altforst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Altforst is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Altforst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Altforst.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Altforst

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Altforst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Altforst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Altforst. Een woonboerderij in Buitengebied Altforst komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Altforst

In Buitengebied Altforst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Altforst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Altforst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Altforst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Altforst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Altforst vergeleken met de West Maas en Waal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buitengebied Altforst waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Altforst

Wil je een huis kopen in Buitengebied Altforst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Altforst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Altforst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Altforst.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Altforst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Altforst. Zoek je huurwoning in Buitengebied Altforst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Altforst

Starterswoningen in Buitengebied Altforst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Altforst zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Altforst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Altforst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Altforst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Altforst is 2.274 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.542 euro).

Leeftijden Buitengebied Altforst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Altforst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Altforst

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Altforst. De buurt zelf valt binnen de wijk Altforst in de gemeente West Maas en Waal.

Kern Altforst Buitengebied Altforst

Alle straten van Buitengebied Altforst

Buitengebied Altforst bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.