Alle woningmarktinfo Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Een eerste blik op Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf is een buurt in de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 3.210 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 817.753 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 817.753
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf is 81 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf. Een eengezinswoning in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

In Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Wil je een huis kopen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf.

Zoek je huurwoning in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf.

Huizenprijzen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Starterswoningen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf is 3.204 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.094 euro).

Leeftijden Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf. De buurt zelf valt binnen de wijk Heukelum in de gemeente West Betuwe.

Heukelum Oude Kern Uitbreiding Heukelum Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf Verspreide huizen Heukelum en Friezenwijk

Alle straten van Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf

Spijk en Boveneind Spijk en Vogelswerf bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen