Asperen Oude Kern

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Asperen Oude Kern

Een eerste blik op Asperen Oude Kern

Asperen Oude Kern is een buurt in de gemeente West Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 3.160 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Asperen Oude Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 525.139 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 525.139
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Asperen Oude Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asperen Oude Kern is 39 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Asperen Oude Kern kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Asperen Oude Kern

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asperen Oude Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asperen Oude Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Asperen Oude Kern. Een eengezinswoning in Asperen Oude Kern komt het meest (72%) voor. Daarna komt een herenhuis met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Asperen Oude Kern

In Asperen Oude Kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Asperen Oude Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Asperen Oude Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Asperen Oude Kern
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Asperen Oude Kern

Wil je een huis kopen in Asperen Oude Kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Asperen Oude Kern . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asperen Oude Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asperen Oude Kern.

Zoek je huurwoning in Asperen Oude Kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Asperen Oude Kern.

Huizenprijzen in Asperen Oude Kern

Starterswoningen in Asperen Oude Kern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Asperen Oude Kern zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Asperen Oude Kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Asperen Oude Kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Asperen Oude Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asperen Oude Kern is 2.914 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.736 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Asperen Oude Kern is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Asperen Oude Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asperen Oude Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Asperen Oude Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Asperen Oude Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Asperen in de gemeente West Betuwe.

Asperen Oude Kern Westelijke uitbreiding Asperen Noord uitbreiding Asperen industrieterrein Verspreide huizen Asperen

Alle straten van Asperen Oude Kern

Asperen Oude Kern bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen